יתיר הר עמשא לבן
יתיר הר המשא לבן הוא יין המופק מענבי 58% ויונייה, 38% שנין בלאן, 4% גרנאש בלאן. ענבים מכרמים שונים ביער יתיר (780- 680 מטר מעל פני הים). היין תסס והתיישן כשבעה חודשים על שמריו, בשילוב של אמפורות בטון וחביות עץ גדולות (אלון ושיטה, 500 ליטר). היין בוקבק ביקב בחודש מאי 2022
רשמי טעימה: צבע קש חיוור. בריחו מזכיר פירות קיץ- משמש, נקטרינה, אנונה, חבוש. טעמו מזכיר אפרסק לבן, פרי עדין ורענן, חומציות טובה.
על בציר 2021 בכרמי יער יתיר: חורף פחות קר וגשום מהרגיל (190 מ"מ). אירוע שלג באמצע חודש פברואר ומיד אחריו שרב מוקדם בחודש מרץ. מיעוט מנות הקור בחורף השפיע על הפוריות של הגפנים וצמצם את היבול. קיץ נוח יחסית, ללא אירועי חום קיצוניים. הבציר החל באמצע יולי (שבועיים מוקדם מהממוצע) והסתיים בסוף ספטמבר.